Tredje Chansen


Orginalbild

Nu har de så efterlängtade veckorna kommit. Melloveckorna <3 Den första börjar alltså idag och på lördag smäller det, första deltävlingen. En deltävling har redan startat och pågår på webben. Det är ett startfält med 8 låtar där alla låtar tidigare varit med i festivalen men inte tagit sig till final. Denna tävling kommer inte ha någon effekt på festivalen i sig med de tävlande där. Dock kommer en låt från webben, i tävlingen med namnet Trejde Chansen, tolkas i mellanakten. Först ut är Soundtrack of our lives tillsammans med Meja som tolkat Dilbas låt Try again
Detta ska bli sjukt intressant tycker jag! Hur kommer denna tolkning bli? Tydligen så kommer Soundtrack of our lives stå för musiken och Meja för konsten då hon på något sätt ska måla, fast utan pensel och färg. Haha, jag fattade inte riktigt. Aja, vi får se på lördag helt enkelt : )

Nu när första Melloveckan drar igång får vi se om han som har hand om webben kan leverera bra klipp. Elsa som var där förra året var riktigt bra och det fanns alltid ett nytt klipp när man kollade in på hemsidan. Det är stora skor att fylla!

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0