One week or two


Orginalbild
Känslan när man ser en bild och så väl känner igen sig. Obeskriviligt.

Idag bestämde jag mig för att strunta i gymmet. Mitt knä gör fortfarande ont och eftersom det blev värre igår när jag tränade så tyckte jag det var onödigt att göra det ännu värre genom att träna idag med. Genom att vila idag kan jag förhoppningsvis köra lite imorgon. Jag ville dock inte sitta stilla hela dagen och tog mig en liten promenad här förut. Väldigt skönt. När man går runt här i Brickeberg så är det svårt att inte fascineras av de fina husen som finns. Man ser ju inte de där riktigt fina husen när man bara åker förbi med bilen...

Resten av dagen, som inte spenderats på promenad, har gått åt till plugg. Jag har kommit några sidor längre på manuset och fått ett par scener som jag varit lite orolig för att fungera. GULD! Dock känner jag stressen då jag vet att jag måste prestera x-antal sidor till på cirka två veckor. Hjälp! Kommer jag verkligen klara detta? Jag hoppas. 

Förresten, vad tycker ni om nya headern? Det börjar ju bli tradition nu att jag ändrar headern till Melodifestivalen så jag var ju tvungen. Supernöjd ska jag väl inte säga att jag är, men den får duga. Den sitter ju bara uppe en vecka innan det blir ny deltävling ; )

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0