When tomorrow comes and today leaves



Det blev 62 minuter på löpbandet idag med. Muy Bien. I början tänkte jag att oj vad jag redan börjar bli starkare och orkar mer och funderade på att springa längre perioder, men i slutet blev det jobbigar och jag ångrade mig. Haha. Snart kan jag nog det ändå. GULD!

Jag började för övrigt dagen med att gå upp för tidigt. suck. Jag som ville sova. Men aja, då han jag läsa några kapitel i min bok innan jag gick till skolan iaf. Brabra. Seminariet sen gick helt okej. Kände att jag kanske borde prata lite mer, men så är det väl alltid med mig. Haha. Nej, jag håller sten hårt på träden i Härsakrringen-filmerna; om det inte är värt att ta lång tid på sig att säga så är det inte värt att säga det alls. Något sådant ; ) Ny veckouppgift har vi fått också och den ska vara mer än dubbelt så lång som förra vi gjorde så lite mer jobb blir det nog. Vi får se, men det ska nog gå bra : )

Imorgon är det zumba som gäller! Funderar även på om jag ska åka upp på hindersmässan något. Synd att jag inte gjorde det idag, hade ju varit guld att ha några brända mandlar att tugga på till El Clasico ikväll. Aja, kanske bättre att inte ha några, de är ju inte särskilt nyttiga. Månen på bilden här ovanför köpte jag förra året. Den känns så jag; måne + troll + ljus. Aw, jag skulle så köpa om den om jag kunde ; ) Kanske hittar jag något liknande imorgon? Vi får se. Kanske blir det inget, beror på min gruppkompis och hur han vill arbeta. Hoppas dock på en liten sväng : )

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0