When we sit in silence

Idag på gymmet kände jag mig stolt. Jag körde uppvärmingen inför styrkan på bandet i 45 minuter och mina "springningar" blev längre än tidigare. Förut har jag kört spring i en minut, men idag ville jag testa mig själv lite. När jag började springa började också en ny låt på telefonen och detta var en låt från Eurovision. Jag ville testa om jag orkade tills låten var slut. Det gjorde jag. Från en minut till tre minuter alltså. När jag väl sprang mådde jag super. Efter trodde jag att jag skulle dö. Haha. Jag vill hemskt gärna fortsätta springa, men jag vet inte om jag kan. Mitt knä sket sig idag. Jag hade lite ont innan jag började, men det blev värre då jag höll på att springa. Jag tänkte där att jag banne mig inte skulle låta det onda ta över så jag körde mitt styrkepass. Nu tänker jag att jag kanske var lite dum. Hmm. Men men, jag hoppas det går över och att det onda inte beror på träningen. Kanske får gå tillbaka till crossen imorgon och köra på den. Vi får se.

Om några timmar kommer min kära syster hit. Hon hade fixat Inception till mig som jag måste se på inför mitt manus. Jag har nämligen valt att göra en kommentar om den i manuset, men det kan ju vara bra om jag har sett den då. Haha. Dessutom hade hon en massa gamla saker som var mitt på en hårddisk som jag skulle få se om jag ville ha kvar. Sen ska jag eventuellt föra över lite på den där hårddisken ifall min dator pajar helt. Måste verkligen köpa en ny. Det är så mycket måsten just nu som har med pengar att göra. GAAAH! Jag vill bara spara mina pengar och slösa bort dom i Madrid. Punkt. Men aja, vi får se. Lilla Notis är ju inte helt död än : )
Iaf, jag måste städa lite här hemma innan Ia kommer. Vi skulle åka och köpa hem lite mat också. MUMS! Sen får jag lite sällskap ikväll då det är Gladiatorerna. Haha, jag gillar det programmet. Inte helt konstigt kanske så gillar jag Wolf. Fråga mig inte om det endast är för namnet, för det kan jag inte svara på. Jag har nämligen upptäckt att jag gillar alla som heter Wolf ; ) 

JUST DET! Föt ett par dagar sen fick jag ett brev från eftersändningen som innehöll en Hala Madrid tidningen. På framsidan var presidenten, Mourinho samt de fyra kaptenerna, alltså båda mina pojkar. Jag blev sjukt glad. När jag sen fick ännu ett sånt där brev igår orkade jag inte öppna det. Jag skulle ju ändå bli besviken då det inte var lika bra som Hala Madrid. Imorse innan gymmet öppnade jag det dock. Det innehöll ett nytt brev som kom från Madrid. Brevet var utformat på liknande sätt som de breven man fick skolkorten i. Min nyfikenhet väcktes. Jag slet upp brevet och där var det. En bild som var utformat som ett omslag på Hala Madrid och ett kort på mig. Sedan stod det "EMMA - Corazón Madridista". Awww. I nuet ångrar jag lite att jag inte hann ta en annan bild som kunde fyllt ut hela, men jag är glad att jag skickade in något iaf. SÅ fint <3 
Jag tog ett kort med mobilen, men det blev väldigt dåligt. Jag ska se om Ia kan hjälpa mig scanna in det när hon kommer så jag kan visa det : )

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0