Every day all summer


Nej, nu tycker jag det är dags att ni får se vart jag är på dagarna. Här sitter alltså jag. Kommer ihåg när det såg ut sådär på skrivbordet, innan Madrid. Nu är det lite mer. För att inte tala om bordet bredvid där jag står när jag tar fotot. Aja, men så är det iaf. Välkommen till min sommarvärld.

Är det inte konstigt att en del dagar kan gå så sjukt långsamt, samtidigt som andra bara rusar iväg? Idag hade jag en dag som bara försvann utan att jag hann blinka. Varför vet jag inte. Skönt det, men ändå. 
På lunchen var vi på Naturens Hus och åt. Supergott! Jag åt någon köttgryta med ris. Skulle gärna åka tillbaka dit någon dag. Det är ju så väldans fint där också. Fick en rundtur där också. Om man åker dit med ett gäng som jobbar med miljö, natur och mark mm så får man lite information som man annars inte får. Bland annat något om att det tagit växtligheten som fanns när man gjorde motorväg från Karlskoga till Örebro och satte där för att bevara växtligheten i Närke. Eller nåt sånt. Haha. Trevlans. 

Nu ska jag återgå till mitt. Få lite gjort kanske såhär på kvällskvisten..
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0