Find my way back

Som vanligt sitter jag och funderar på framtiden. Det här med att planera långt i förväg är verkligen min grej. Kanske borde försöka lära mig att släppa lite på det och leva mer för stunden. Vet ej. Dock har jag i mitt letande efter något som kan passa mig hittat en kurs som jag vill läsa i vår. Den går deltid, på kvällen i Stockholm. Det måste väl kunna gå att pendla? Om jag lyckas få tag i något jobb kanske jag har råd med det ;) haha. Kursen är iaf i filmmusik, vilket passar mig helt perfekt. Skulle vara så fantastiskt roligt att läsa den. Får väl söka den i höst och se vad som händer. Resten av världen verkar inte vilja att man ska kunna planera så långt före. Höhö. 

Idag annars har jag varit på Marieberg med morföräldrarna. Trevligt. Jag fick med mig en smörgåsgrill betald av morfar så jag är mer än nöjd. Efter min längtan efter toast i Madrid bestämde jag mig för att köpa en, och nu har jag en. Muuuuy Bien! Annars var det mest dem som köpte och jag agerade snällt barnbarn. Ibland måste man göra det också, men det har jag inget emot. Nu sitter jag och gör mest ingenting. Eller ja, planerar! Haha. Synd att det inte är lite varmare så man kunde sätta sig ute. Är lite sugen på en promenad, men jag vill inte ta med hundarna och jag tror de blir ledsna om jag lämnar dem själva igen. Hmm.

Nej, nu tror jag att jag ska sätta mig en stund med det kortfilmsmanus jag ska skriva till DMD till hösten. Det måste ju bli bra så någon vill spela in filmen sen ;)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0