I can't escape this now

Det här med att plocka iordning. Jag började här runt 12 och det ser för sjutton värre ut nu än det gjorde då. Haha. Typiskt mig. När jag börjar så kan jag inte hålla mig till endast en sak utan måste börja med andra saker för de är roligare. Typ som att ändra på väggarna och flytta saker till nya platser. Dock har jag lyckats slänga lite saker vilket är toppen. En sopsäck klar. Muy Bien. Men resten då? Hmm, får ta det nu på kvällarna. Det ska nog gå. 

Filmen igår var okej. Tror dock inte att den kommer inhandlas. Men vi får se. Det är ju mig vi pratar om. Det var ganska tydligt dock att den handlade i första hand om könsroller. Kanske var lite för mycket. Men det är väl en smaksak. 

Dags att tagga inför en ny vecka nu då. Har räknat ut att det är sju veckor kvar på sommaren och jobbet. Bara att köra gärnet då. Med positiv inställning kommer det gå hur snabbt som helst. Om man tänker att det är sju veckor kvar på sommaren kan man också tänka att det gått ungefär sex veckor sedan vårterminen slutade. Alltså någon gång på typ onsdag har det gått halvvägs. Helt sjukt! Så som sagt, nu kör vi!

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0