I'm standing in the front line

Myggor. Jag verkligen inte gillar dem. Igår hörde Katrina av sig och behövde öva sig inför idag då hon skulle göra något rollspel på nya jobbet. Då jag precis fått hem nya bordet gick det knappt att komma in i lägenheten så vi satte oss ute. Idag har jag räknar till 12 myggbett på liten yta på benet. Helt sjukt! Har de inget bättre för sig liksom? Haha

Vanlig dag på jobbet. Eller ja. Jo. Haha, på lunchen tog de upp lite och kom in på den gång då jag blev kallad lammkött. Yes, så har jag det. Haha. "WHAT?" tänker ni kanske nu. Låt mig förklara. Förra veckan var det en kille där som jobbat förut, bland annat förra sommaren. Hans tjej kom på tal och de frågade hur gammal hon var. "21" svarade han. De andra skrattade och började säga att han fått tag i lammkött. Jag satt där och låtsades som ingenting. Sen vände sig dem till mig och frågade hur gammal jag var. "21" svarade jag och kunde knappt hålla tillbaka skrattet. Mer skratt. Då blev jag kallad lammkött. Kan nämna också att den här killen vars tjej är lika gammal som mig är 24. Alltså inte så gammal heller. Mja, men jag gillar de som jobbar på kontoret. Man får alltid ett litet leende på dagarna iaf ;)
Annars lyckades jag få bort en hel del och har nu bara en liten hög kvar av de nya ärendena. Kan berätta att det inte kommer så mycket post just nu. SÅ, vad ska jag göra nästa vecka? Och alla jag har haft att fråga går på semester, bland annat min chef. Suck. Men men, får väl prata med henne imorgon och se vad hon säger. Om inte annat så får det väl bli ett perfekt ögonblick att börja spåna på manuset till informationsfilmen till Synskadades Riksförbund. Och fortsätta på allt det andra. Det löser sig nog. Tycker bara det är lite jobbigt att sitta och göra privata grejer där, och få betalt! Jag är ju liksom där för att hjälpa. Hmm. Men men. 

Imorse när jag skulle tina lite bröd i mikron lade jag in hela påsen då det inte var så mycket kvar. Helt vanligt, det har jag gjort förut. Plötsligt började det lukta bränt. Jag ser mot mikron och just i det ögonblicket flammar en låga upp. Min första tanke var att jag var dum som tagit ner brandlarmet. Haha, som att det hade hjälpt. Jag öppnade luckan och fick nästan panik för jag inte visste vad jag skulle göra. Sen kom jag på att jag kanske skulle testa att blåsa på det. Det funkade kan jag meddela. Kom ihåg det om ni är i närheten av en låga och den måste släckas. Hur som helst, när jag var klar med att få ihop nya bordet gick jag stolt och satte in en tallrik soppa i mikron för lite mat. Inte långt på mikringen börjar det återigen lukta bränt. Jag öppnar och kollar, men allt är okej. Så startar den igen och jag vänder mig från mikron. BOOM! Jag hoppar till och vänder mig om. Tallriken har flygit upp i luften och nu hamnat på sidan. Det är soppa i hela mikron. Tydligen har någon kortslutning gått eller nåt av lågan imorse. SUCK! Men men, den var ju väldigt gammal, från när jag var liten liksom. Så, precis efter att jag lagt en massa pengar på nytt bord, behöver jag alltså lägga ytterligare lite pengar på en ny mikro. Hej då lönen. Det var trevligt att få bekanta sig med dig, men det ser ut som att vi går skilda vägar här. Ha det gott!

Imorgon ska jag spendera kvällen med Mina. Bio ser det ut som och sen svara på någon utvärdering. Kommer bli trevlans. Har ju inte sett tjejen sen Madrid! Icke bra. 

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0