My life on paper

Har hållt på ett tag nu att skriva CV som ska med min ansökan till Manusverkstaden. Känns lite ovant. Var liksom ett tag sen nu. Har nästan glömt hur man gör! Men en A4 har jag fått ihop nu iaf så det känns lite bra. Tycker det är svårt att få ner. Och ska man skriva personligt brev? Hur likt en "jobbansökan" ska det vara liksom? Det står att man ska skicka med "CV - dokumenterad arbetslivserfarenhet/utbildning och meritförteckning". Vad menas med det? Svårt! Ska jag skriva med projektarbetet? Ska jag skriva med att jag skrev Drömmen om Madrid? GOSH! Om det bara fanns typ en mall. Nu kan jag ju maila och fråga, men det känns så dumt. Ska se om jag kan fråga någon hur man ska göra, någon som skickat in tidigare. Haha.

Självklart skrev jag med att jag skriver på Lösnummer. Bara för att kolla gick jag in på "min" sida på hemsidan och såg att de ändrat så det står "skribent och krönikör". Låter fint. Kom fram till att jag skrivit 28 artiklar, om man räknar varje notis också. Det känns inte så mycket med tanke på att jag varit där två år nu. Men men. Det kommer fler. Över 30 kommer jag iaf komma, det vet jag. Ska jag nå 40? Vore ganska nice. Kan säga också att av dessa 28 är 14 biorecensioner. Haha. Det märks vad jag helst gör! ;)

Hmm, jag vet att jag säkert glömt en massa. Eller så är det bara önsketänkande. Haha. Får lägga det åt sidan några dagar och återkomma till det sen kanske. Yes, så får det bli.

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0