Nästan födelsedag..

Åh vad snabba de är på Linnéuniversitetet. Jag mailade till en studievägledare och frågade om kursen i att skriva om film.Dagen efter fick jag svar. Hon svarade att hon inte visste så mycket, men skickat det vidare till läraren på kursen. Idag, en dag efter OCH på en lördag, fick jag svar från henne. Sådan service får jag inte från Örebro Universitet vill jag lova. Iaf inte det jag har behövt maila om. Blev verkligen superglad! Den här läraren sa också att det är en kurs som är perfekt om man vill läsa något vid sidan av C-uppsatsen då det kan vara skönt att skriva om något annat också. Det upplägget som var förra gången kursen gavs var något i min smak också. Dock skulle det skilja sig en del från det, men det är ju princip samma. Super! Då blir det nog den. Även om det blir manusverkstan. Men det vet jag ju inte. Som sagt. 

Idag blev det lite födelsedagsfirande. Tårta stod på menyn som åts hos mormor & morfar. Mums! Min present från mamma skulle dock komma med posten, men hon skrev 9B istället för 109B så vi får se vart den hamnar. Mamma tror att den kan komma rätt då det står mitt namn. Jag är ganska säker på att de skiter i vilket namn det står och kör på adressen istället. Men men. Jag har tagit fram telefonnummer så mamma skulle ringa sen. Presentkort på bio är då inget som får slarvas bort! Haha. ;)

Ikväll blir det bio. Cockpit ska ses. Varje gång jag ser en svenk film känns det som jag gör det i studiesyfte. Haha. Alltså inte riktigt min grej. Meeen, den här kan nog kanske vara bra. Vi får se. Har man fribiljetter måste man ju utnyttja dem. 

Roligare än så blir det inte. Hoppas alla har en bra dag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0