No time to waste

Är hemma en kortis nu innan det bär av igen. Jag och Ia har varit och inhandlat en mikro. Super! Sådana är livsviktiga, som en på jobbet ironiskt påpekade när jag sa att jag var tvungen att åka och köpa en. Haha. 

Annars idag blev jag klar med de nya ärendena. På måndag får jag köra något annat. Ska hjälpa en kille expediera och sen skulle jag hjälpa en annan med något också. Får se om det tar sommaren ut eller hur det blir. Haha. Sen var vi på PizzaHut över lunchen. Har bara köpt med därifrån en gång så det var lite nytt. Men trevligt. 
När jag skulle gå hem sen fick jag en kram! Ja, så kan det gå. Det var en som ska på semster nu i 5 veckor och kommer tillbaka bara några dagar innan jag slutar. Blev lite paff, är inte van vid att människor jag knappt känner ger mig en kram. Men men, det är ju trevligt det med. Man behöver alltid en liten kram. Mer kramar åt folket. Punkt.

Jag missade när Elsa Billgren sommarpratade på P3 idag :( Jag har aldrig lyssnat på det där, men jag ville verkligen höra Elsa. Så typiskt. Trodde ju det var igår hon hade pratat. Men men, får väl kolla sen om man kan lyssna på hemsidan igen eller nåt..

Nu ska jag knalla iväg till Mina. Känner för en promenad faktiskt. Så mysigt att gå med lurar i öronen. Det är då man får lite egen tid och bara försvinna i sina egna tankar. Me like. Synd bara att min offlinelista på Spotify i mobilen inte vill synka. Funkar ju på datorn liksom.. Men jag ska nog överleva ;)

Hoppas alla har en bra fredag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0