Ser dom jobba dygnet runt...

"Vad ska du göra i helgen" fick jag en fråga. "Jag ska troligtvis hem till landet och fira födelsedagar". "Jaha, vad trevligt". "Ja, vad ska du göra då?" "Jobba". 
Haha, så kan det gå. Stackarna. Övertid får de göra för det är så mycket att göra. Just han jag konversera med här skulle vara borta måndag och tisdag, men ändå. Har hört det pratas lite om andra som även dem skulle jobba i helgen. Egentligen kanske jag också borde. Men jag vet ju att det ligger redan en massa ärenden på kö så jag har inte megabråttom att registrera mina högar. Ska nog klara mig ;)

Idag var det nästan tomt på kontoret. Nån var sjuk och många är på semester. Många ska snart på semester. Turligtvis kommer några tillbaka på måndag, men jag tror ungefär lika många går. Fast jag vill verkligen inte klaga. Det är ganska skönt när det inte är för många. Men också lite tomt..

Nu är jag ute på landet. Får se om jag åker hem imorgon efter tårtätning eller om jag stannar till söndag. När man jobbar värdesätts verkligen helgerna! Haha. 

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0