A little fairy dust

Oj, jag är helt slut i huvudet. Första dagen tillbaka på jobbet idag och vi satt på kurs om hur man kunde förbättra systemet hela dagen. Bara sitta och lyssna alltså. Kommer ihåg att jag var helt slut förra året när jag kom hem på eftermiddagen, och då var jag ändå mer "frigående". Längtar nästan tills imorgon då jag får jobba på riktigt och inte bara lyssna. Dock var det lite kul att komma tillbaka för de pratade om att jag verkligen räddat dem förra året. Haha, det var ju trevligt att höra. Och de nya hade hört talas om mig. Med det i åtanke och det faktum att en av administratörerna som varit där väldigt länge nyss slutat och jag nu tar hennes plats gör ju att jag får lite prestationsångest! Haha. Kom dock fram till i min hjärna att jag kanske kan få komma dit och jobba efter examen, för de kom fram till att fler administratörer behövdes. Sounds good. Dock vet jag ju inte om jag verkligen vill. Bli kvar där liksom. Jag vill ju jobba på SF. Det perfekta Emma-jobbet liksom. Det är film, platsen är där jag nästan jämt får inspiration till någon idé och det är inga tidiga mornar. Jag jobbar ju mycket hellre på kvällen. OCH man får stå i kassan. Om man inte har någon annan avdelning. Typ rulla filmen, alltså få se filmerna tusen gånger om. Haha. Aja, inte tänka på det nu för jag har ju fortfarande ett jobb i sommar att sköta. 

Vet inte om det är tanken på att jag kommer åka till Madrid om en vecka eller något annat, men det känns lite lättare nu. Det känns inte som att det kommer ta för alltid innan jag kan koncentrera mig på film hela dagarna igen. Skönt!

I helgen då? Lite dålig uppdatering kanske. Anledningen är för jag har varit hemma på landet och min dator kan inte längre hitta internet trådlöst där. Suck. Men ja, Johan och AnnaLena har varit här för att käka lite sommarmat och bara ha det trevligt. Efter att vi berättat för Johan om hon i Studentcentrum som tyckte vi var lika så tjata han om att vi var som tvillingar hela helgen. Haha, inte riktigt kanske! 
Helgen avslutades hos Martina igår och tittande på Spanien-Italien. Så kul att se mina "original"pojkar igen. Kul att se med Martina också, trots att hon hejade på Italien. Haha. Blev ändå ett rättvist resultat, 1-1, och jag tror vi båda blev nöjda. Även om den där nervositeten som kommer varje gång jag ser något av mina lag infann sig ganska rejält! Men jag överlevde ändå ;)

Kanske har mer att skriva, men det blev så långt nu så jag tror vi sätter punkt där. Hoppas ni haft en riktigt bra dag!

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0