Big Happy

Nu är jag ute på landet igen. Lika skönt att komma ut hit varje gång. Dock lite förvirrande. Jag vaknade upp imorse och skulle kolla ut över lägenheten (som vanligt...:P) och upptäckte till min fasa att det var en stor vit vägg där. Haha. Dock ju några sekunder innan hjärnan kom på att jag inte var i lägenheten utan hemma. Så kan det gå.

Igår på jobbet fick jag ta hand om hela administrationen själv. Lite övning inför de där två veckorna. Dock var jag lite stressad då jag inte hade tillgång till mailen och tydligen var det en hel del där. Hoppas de inte får för jobbigt på måndag nu. Jag fixade all post som kom vanligt iaf. Alltid nåt. Tanken var att jag skulle expediera hela dagen, men det gick ju inte när hon som skulle vara där och ta hand om posten var sjuk. Men men, det där blir nog bra. De handläggare som var där kan ju förklara situationen. En av dem, Sanna, sa att det skulle lösa sig så jag litar på henne. Hon är trevlig! Haha. 
Fotbollen igår blev ju inte så lyckad. Kände mig som en expert när jag satt där och kommenterade med syster min. Felen var ju så tydliga! Att se Spanien spela helt fantastiskt en kväll och nästa kväll se Sverige spela nästan tvärtom gör ju att man blir lite av en expert. Sån skillnad. Sverige måste lära sig spela med passion och lite mer glädje. Nu såg det nästan ut som de tänkte "ja, men nu har han bollen så nu skiter jag i det här". Fel tankesätt. Man måste vara med till 100% i spelet hela tiden, även om bollen är på andra sidan planen. Och så måste de lära sig bli bättre på passningar. Man kan inte skjuta över halva planen och hoppas att någon annan svensk står där. Oftast står det ingen annan svensk där. Fail. Men men, bara att ta nya tag, skärpa till sig och återkomma till VM. Och kanske spela en bra match på tisdag trots att det redan är kört. Så synd egentligen att de inte gick längre. Hade varit guld om de gått vidare. Sverige är ju trots allt alltid Sverige. Även om jag hejar på Spanien. 

Idag har det varit Marieberg. Oj vad jag handlat. Dock saker till Madrid som jag behövde så jag har inte sån ångest som jag alltid får när jag handlar. Haha. Dessutom var det ju för mina 900 som jag hittade i en bok. Ja, alltså jag visste ju att jag hade ett par hundra, men inte sååå mycket. Dock bra, för nu känns det som jag har fått en massa grejer utan att lägga ut en krona. Muy Bien. En av dessa saker var en klänning som jag blev kär i. Sååå fin! Mihi.
Ikväll kanske jag och Ia drar in på bio och ser Snow White and the Huntsman. Är ju så taggad på den där filmen så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Och eftersom Ia blir ett år äldre imorgon blir det liksom en födelsedagspresent till henne. Två flugor i en smäll. haha. Men vi får se. Ia kanske inte orkar gå så sent ;)

Ha en bra dag nu alla!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0