For loving you til death

Det känns som att det är kallt ute. Det är det inte. Men det är kallt på hostelet. Väldigt kallt. Tror inte det finns något mellanläge. Antingen svettas man ihjäl, eller så sätter man på acn och fryser ihjäl. Haha.

Igår var jag och Mina iväg till vårt favorit supermercado igen och lyckades fixa frukost för några dagar samt två mål mat för under hundralappen. Sånt blir man glad över :)
På kvällen sen knallade vi bort till vårt gamla område och gamla bar och kollade matchen mellan Spanien och Frankrike. Det kändes lite konstigt då det var nästan tomt på baren. Var är alla spanjorer? När vi såg semin i VM var det fullt. Hmm, kanske kommer till nästa match. Man kan ju hoppas ;)

Idag fyller lilla Mina år. En tur till Vaguada, typ som Marieberg, blir det. Ikväll tänkte vi eventuellt testa den ganska stora affären full med bakelser, kakor och liknande. Haha. Och eftersom Mina älskar godis kanske vi springer in i affären som säljer svenskt godis! Höhö. Man ska få det man vill ha på sin födelsedag, om det så betyder att vi går upp antal kilo på kuppen. Haha.

Hoppas nu alla får en fantastisk dag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0