Like sunday without the sun

Gooooooood Morgon Upplands Väsby! Eller Örebro. Det funkar vilket som. Nu kanske ni tror att jag är sjuuuuukt pigg och glad, men då fick ni fel. Ville vara låtsas. Höhö ;)

Jag har kommit på vilket ljud jag ogillar mest. Ljudet av en väckarklocka. Ja, det kan låta olika, men just med ett ljud som väcker mig när jag vill sova är ett dåligt ljud. Så är det bara. Punkt.
Idag ska jag bege mig ut i vädret som är... inte det bästa, men jag skulle ju inte klaga. Det ska bli lite pizzalunch hos Agnes. Trevlans. Jag ska ju liksom pitcha för flickorna också och se hur det går. Tänkte ju köra pizzatestet som jag sagt förut. Börjar kanske bli lite nervös. Speciellt då jag känner att jag verkligen inte fått till en bra pitch. Så svårt att fånga upp det mest väsentliga i berättelsen utan att glömma av en massa annat. Vad ska jag säga och vad ska jag låta bli osagt? Tänk om jag låter bli att säga en sak och så är det just den saken som hade fått producenten att gilla det lite extra.  Hmm. Aja, får testa och se vad flickorna säger. Går nog bra ändå... I hope!

Dags att göra sig klar så jag hinner med bussen. Hoppas alla får en bra dag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0