Like this

Ojojoj, jag undrar vem som var mest nervös inne hos tatueraren, jag eller Katrina. Haha. Han som skulle göra piercingen ledde ner oss i källaren och in i värsta tortyrkammaren/operationssal! Oh, jag mådde allt lite dåligt där. Men snabbt gick det. In och ut. Det verkade inte göra så ont när han gjorde den, men efteråt var det inte lika trevligt. Usch! Nej, jag skulle nog aldrig kunna göra en piercing. Jag håller mig till tatuering. Dock är det ju ganska snyggt med en piercing i naveln, men som sagt kanske inte på mig. 

Imorgon är det nationaldagen. Det hade jag heeeeelt glömt! Bra Emma. Dock ser det ut som det blir lite firande. Jag och Katrina funderar på att gå till Stadsparken och möjligtvis Wadköping. Människan har bott i Örebro två år nu, men ännu inte besökt något av dessa! Helt otroligt. Örebros stolthet liksom. Eller? Haha. Om det är dåligt väder kör vi kanske en film. Vi har inte riktigt bestämt än. Av någon anledning är jag typ bara kompis med människor som har lika svårt att bestämma sig som jag. Lika barn leka bäst? Eller ja, nu kanske det är brist på idéer som gör att vi inte har bestämt oss. I don't know. 

Nu har Happy Endings slutar, som jag saknat den serien. Nya Vänner liksom. Nu Mike & Molly. Myspys med komedier på tisdagskvällen. Me like!

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0