Snow White and the Huntsman



Eftersom jag inte kan skriva någon recension på Lösnummer nu så kör jag en på bloggen istället. Inte lika genomtänkt och så, men men. Kan för övrigt berätta att jag fick två fribiljetter till Cockpit också. De kom in innan och delade ut till en - och det var till mig. Tackar! Haha

Recensionen då. Mina förväntningar var skyhöga efter musiktrailern till Breath of life. Självklart nådde den inte upp till de förväntningarna. Det är helt otroligt vad man kan åstakomma med klippning och musik. Men jag vill dock påpeka att den helt klart var bra och sevärd!
Vad var det som gjorde att den inte höll riktigt då? Först och främst skulle jag vilja säga Snövit och Kirsten Stewart. Snövits karaktär var väldigt platt och hade absolut inget djup alls. Under hela filmen pratades det om hur speciell hon var och hon själv gick i princip runt och bara var. I kombination med de andra, jägaren och Ravenna, blev det något som jag störde mig på ganska mycket. Och det faktum att Kirsten Stewart inte kan spela mer än på ett sätt gjorde att det blev nästan samma karaktär som Bella. Synd, om man gjort något åt detta tror jag det kunde blivit riktigt bra. Något jag tyckte var riktigt bra var dock Ravenna. Hennes karaktär var djupare, men främst var det ett fantastiskt skådespel av Charlize Theron. 

Jag vill inte avslöja någonting men det var en grej som jag störde mig på väldigt mycket. En sak de tagit från saga och gjort om. Blev så arg. Den som följde orginalet så fint i början. Men nej, sen går de och förstör allting. Tråkigt. Men aja. Ska inte hänga upp mig på det nu... Det var ju trots allt en twist på sagan. 

Kan dock säga att jag hann tänka en massa under filmen vilket genast drog ner betyget. Om den var riktigt bra skulle tänkandet komma efter. Nu hann jag att tänka på saker både i filmen och utanför. Hmm. 
MEN, med tanke på att detta var regissörens första långfilm gör att jag blir lite imponerad. Bra gjort. Som sagt, den är trots allt sevärd och jag ska allt försöka få Mina att gå på den i Madrid. Haha. Om jag ser den en andra gång kanske den är bättre...

OCH, dvärgarna är helt fantastiska! Haha

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0