Arrrrgh

Jag är lite sur. Sur på de som har hand om Mellons hemsida. Jag tror minsann jag redan skrivit att det är mycket sämre än det varit tidigare år. Det händer liksom inget. De har en expert som är ganska tråkig samt en reporter som inte gör ett skit mer än han behöver. Var är alla roliga klipp? Var är de söta intervjuerna? VAR ÄR ELSA!? Der gick ju inte en dag utan att något nytt hände. Webben gick inte i dvala bara för att artisterna inte ännu kommit till den stad de skulle vara i. Så mycket bättre...

Varför skriver jag då ett upprört inlägg samtidigt som det faktiskt är Mello på tv? Jooo, för jag insåg just att det de lade upp på hemsidan om vilka som skulle kunna möta varandra i semifinalerna inte stämmer. Inte alls. Jag tippade ju Dynazty och Andreas Johnson och även om det inte går alls nu så har det ju aldrig varit möjligt. Enligt hemsidan kunde de gå tillsammans, men det skulle ju inte alls gå som det faktiskt är upplagt. Där sket sig hela min tippning. Gracias...NOT!

Nu är ju båda mina tippningar ute, men det är ju skit samma. Bara lite sur över att de inte ger rätt information. Där rann bägaren över. Haha, jag låter ju som en sur...ja något. Sorry ;)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0