Det går bra nu

ÄNTLIGEN har jag fått så jag kan ringa och smsa. Nå världen runt om helt enkelt, även om jag inte alls ringer så ofta. Eller smsar för den delen. Mitt stora problem nu är bara att den enda internet grejen jag kommer in på är mailen. Sen måste jag har telefonen kopplad till datorn och lyssna på Spotifylåtarna för att de sedan ska gå och lyssna på offline. GAH! Så krångligt. Det värsta är att när det krånglar så blir jag stressad och kan inte alls koncentrera mig på att skriva manus. Planen är nog att åka till ett café imorgon igen (gick ju bra sist) på förmiddagen en stund och sedan bege mig hem till landet redan då. Måste verkligen skärma av mig och bara skriva. Går inte annars. Okej liksom om jag inte brytt mig och bara velat ge upp det hela, men det är ju så fruktansvärt kul och förhoppningsvis mitt framtida yrke. Det är det som gör mig så frustrerad. Men jag antar att jag inte är ensam. Det första Brian, vår föreläsare, sa till oss var ju att skriva manus var "a punishment from God". Haha, jag har precis kommit i den fasen ;)

Idag har jag varit på föreläsning om "Kreativitet och strategi", alltså vilka steg man ska tänka när man får en beställning på en film och ska komma fram till en idé så den här videon får ut det bästa som går. Trots att Åsa sa att det kunde bli ganska tråkigt så tyckte jag det var ganska intressant. Självklart är det tråkigt med regler så när jag och Markus efter föreläsningen satte oss ner för att jobba på vår reklamfilm till nästa vecka sket vi i typ allt hon sagt. Haha. Det tog oss mindre än 1 timme att få klart treatment. Markus skulle skriva ihop något manusliknande och sedan skicka till mig. En reklamfilm på 15 sekunder tar inte så lång tid. Skönt. Då behöver jag inte lägga ner så mycket energi på det hela. Dock skulle vi ha med en storyboard också, men Markus sa att han kunde rita steckgubbar så han får sköta det. Haha, jag kan för sjutton inte ens göra streckgubbar ;)

Nu ska jag se om jag kanske kan plugga lite innan det är zumba som gäller. 
Goodnight and Goodbye 

Kommentarer
Postat av: Martina

Har du inte trådlöst nätverk hemma? För då kan du ju synka låtarna så på mobilen..

2012-03-08 @ 19:02:21
URL: http://mrponny.blogg.se/
Postat av: Emma

jag hade den inkopplad i datorn, men det gick inte. Men ahr ju trådlöst hemhemma så jag får testa i helgen :) Tack för hjälpen!

2012-03-09 @ 09:28:12
URL: http://rockpophiphop.blogg.se/
Postat av: Martina

Hmm nej, asså tror den måste vara kopplad till trådlöst för att börja synka. :) då gör den det automatiskt om man har klickat i det där offline mode eller vad det står :) nemas problemas! hoppas du fixar't ;)

2012-03-09 @ 11:19:11
URL: http://mrponny.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0