Hearing you smile

Seminarium avklarat. Gick väl okej, inget att bli ledsen eller orolig över. Då var denna veckas (eller blir ju förra veckans egentligen) uppgift avklarad. Bara att sätta igång med nästa. Ska jobba med Johanna så det är ju ganska skönt. Elin och Johanna känns bäst. Haha. Det är det där med att redan känna någon...svenskt?

Nervositeten har börjat tagit form nu också. Jag har inte fått något mail om att det är inställt så idag händer det. Tatueringen. Jag är ännu inte helt hundra på motivet, ska det vara doscero eller veinte? Placeringen är inte heller helt hundra. Handen är ju det som står högst just nu. Men jag vet inte. GAH! Beslut. Och detta är ju liksom for life så det gäller ju att tänka till lite. Man vill ju inte vara helt som alla andra heller, utan det ska ju vara personligt. Så mycket att ta ställning till. Man kan ju tycka att jag ska ha allt sånt här klart redan, men jag känner att jag måste rådgiva lite med Vincent som ska göra tatueringen. Lite råd från experten skadar ju inte. 
Innan det är dags ska troligtvis jag, Katrina och Mina käka på Saigon. Första gången jag går dit, men jag har hört att det ska vara gott. Vincent skrev ju i ett mail tidigare att jag skulle äta ordentligt innan och med mina "talanger" i köket så är det nog bäst att äta ute. Haha. Bäst att ta det säkra före det osäkra liksom. Jag har också fått rådet av Elin att knappra i mig en Ipren och två Alvedon innan. Bedöva på förhand. Så får det bli. Eller, det får bli Panodil istället för Alvedon för personligen tycker jag dem är bättre. Nu vet ni.

Nu tror jag att jag ska ta och kliva upp till Bricekbacken. Måste köpa lite plastfolie och hälosan som jag tydligen behöver till efter. Ta ut pengar skulle jag behöva också, det känns ju inte som att han tar kort ;) Jag skulle behöva plugga lite, men det får vänta till imorgon. Kommer ju ändå inte få så mycket gjort liksom så det är bättre att vänta tills hjärnan är lite skärpt!

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0