Imma be a big dreamer

Jag fick trots allt en liten stund över. Föreläsningen slutade tidigt så jag hann precis springa fram och tillbaka överallt och hämta en massa paket som kom med posten. Till min stora besvikelse så var det inte ett paket med min nya jacka som är beställd. Hoppas på att den typ kommer imorgon. Jag har lite svårt att tro det, men hoppas kan man ju alltid. Mötet tog iaf slut tidigt det med. Vi var inte så många där för flera hade fått förhinder. Men men, vi fick lite sagt iaf. Jag ska bland annat börja kolla buss nu till resan vi ska göra i maj. Exakt vad det är vi ska se vet jag inte, beror på medlemmarna. Mer om det kommer komma upp på hemsidan så fort den är klar. Blir nog super.

Kan säga att jag idag lever på mackor. Det blev macka till frukost. Mums. Macka till lunch då jag och Johanna gick till Kåren och åt lite lunch när vi var klara för idag med uppgiften. Och nu blir det macka till kvällsmat också. Ojojoj. Inte så bra kanske, men erkänn att det är mumsigt med mackor. En macka och ett glas mjölk. MUMS! 

Föreläsningen vi hade idag var väldigt inspirerande. Anusha Andersson hette gästföreläsaren. Hon pratade om misstag man kan göra, hur det går till lite då man jobbar mot beställning kontra gör eget projekt samt gav en massa tips till oss som vill jobba med detta i framtiden. Jag vill ju satsa mer på långfilmsmanus och mina idéer, men det kan ju vara ganska bra att veta sånt här också då man kanske får börja i den änden. Göra lite beställningsjobb så man hamnat på kartan och sedan vid sidan om göra sitt och förhoppningsvis är det något som lägger märke till en under vägens gång. Vi får se hur det blir, men intressant som sagt. 

Kan i farten berätta att jag fick ett samtal igår av min kära syster. Hon var sjukt pepp på att se Hunger Games igen. Haha, hon fastnade verkligen i den där. Well, so did I så vi ska prata lite imorgon om när det blir att se den en andra gång. Eventuellt blir det redan imorgon. WEI! :D

Nu ska jag strax göra mig klar och åka upp till zumban. Jag är sjukt otagg, men jag tror det tänder till när jag väl kommer dit. Brukar vara så. Dermot är ganska bra på det ;)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0