In the stable



Orginalbild från Ramos twitter

Nu kommer det. Ramos. Ser ni bilden? Jag vet att jag skrivit förut om att han håller på lite med hästar, men nu ser det ut som att han har några egna som han håller på med. Känns ju helt sjukt att se han där i ringen och longera. Det har ju jag också gjort så många gånger. Haha. Jag vet, helt sjukt att tänka så och nu när jag skriver ner det känns det inte så intressant. Så kan det gå. Men nu vet ni. 

Kan passa på och skriva lite om Real som kanske är lite mer intressant och inte en massa flum i min hjärna. Haha. De vann senaste matchen i Champions League vilket gör att de nu har tagit sig ett steg närmare finalen och en vinst den här säsongen. När de spelar nu nästa gång kommer de möta APOEL Nicosia. Har ingen aning om vad de är för typ av lag, men tydligen hade de flesta hoppats på detta lag då de kanske inte är det bästa, men samtidigt har Real sagt att det kan bli tufft. Hoppas de klarar det lika bra som de gjort de flesta andra gånger, för då är det ytteligare att steg nämre. 
I ligan är de fortfarande i ledning med 10 poäng. Och fortfarande tror alla att segern i ligan är säkrad. Som vanligt vill jag inte ta ut något på förhand ;) 

Angående Higuains 20:e mål den här säsongen och min tatuering: Det ska nu ske på onsdag klockan 20. IIIHH! Då får ni hålla tummarna att det går bra :)

Goodnight and Goodbye 

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0