It started out as a feeling



Usch, vad besviken jag är på mig själv. Mitt manus blev bara så fel och riktigt dåligt. Jag fick bara ihop 69 sidor. Sen fick jag inte med tillräckligt många scener som jag ville och de som är nu känns inte sammankopplade. Det blev bara fel. Så fel.
Nu ska man inte se ned på en sån sak. Det kanske är mitt liv just nu, men so what att det inte blev super nu? Om några år bryr jag mig inte alls om det. Dessutom har jag två gånger till på mig, och två feedbacks innan det ska vara klart och de ska bedöma om vi får pitcha inför producenterna. Jag hoppas jag får det. Sjukt nervöst, jag vet, men samtidigt en chans att visa sig för några som jobbar med det här så de vet att man finns. Det är ju inte en chans på miljonen att de tar mitt manus och det blir en film, men huvudsaken här är som sagt bara att visa att man finns samt att öva sig på att pitcha. Nästa gånger måste jag sätta igång lite tidigare, även om det tar emot. Då ska det bli bra!

Seminariet idag gick bra, Åsa var inte alls så hård som jag trodde hon skulle vara. Vi fick lite tips på vad vi skulle ändra i vårt manus och vi ska nu revidera lite. Uppgifterna (ja, plural!) som ska in på måndag är lite mer omfattande, men jag jobbar med Elin igen så det ska nog gå. Hon har redan börjat tänka i 7-stegsprincipen så det är ju bra. Haha. Tänkte att jag skulle sätta mig och läsa de sidor hon rekommenderat ikväll eller troligare imorgon. Kommer bli super!
Nu är jag helt sjukt trött och är ganska sugen på en tupplur. Stress är sjukt tröttande. Det enda är att jag tror inte jag kommer upp igen om jag går och lägger mig nu. Real spelar ju ikväll på en av mina kanaler och jag ska banne mig se matchen om det så är det sista jag gör. Förhoppningsvis spelar båda mina pojkar. Då har ni en glad Emma. En ännu gladare Emma har ni om någon av dem sparkar in bollen i mål. Åh. Matchen spelas på Bernabeu så förhoppningsvis får man Bernabeu-känslan. En bra känsla. En underbar känsla. GOSH vad jag vill åka dit och uppleva det på riktigt. Haha. Precis som i mitt manus ;)

Imorgon är det föreläsning, styrelsemöte med Filmklubben och zumba. Nya tag med andra ord. Jag och Elin ska försöka jobba lite med vårt manus också och det vore bra om jag hann med en handling också. Eller om det blir på fredag. We'll see :)

Nu ska ni få gå vidare och göra något annat. Hoppas ni får en trevlig kväll!
Goodnight and Goodbye 

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0