It's not what I expected.

Kära nån. Drygt 10 sidor kvar på manuset, men all ork har tagit slut. Vore så guld om det faktiskt var så att deadline inte är förräns nästa vecka. Tror dock inte det, tror det bara var för en av de min grupp. Samtidigt, varför skulle endast en få längre tid på sig? Saken är den att de i de andra grupperna bara har tills imorgon på sig. Orättvist. Funderar dock på att lägga ner det här nu och gå och lägga mig. Jag och Johanna ska träffas imorgon och gå igenom det sista med uppgiften. Hon skulle maila Agneta och kolla hur det låg till med deadline i manuskursen också så jag får väl se imorgon om hon fått något svar helt enkelt. Deadline för den uppgift jag och Johanna håller på med är ju 15 och i manuskursen 17. Med andra ord har jag ju lite tid på mig efter vi har träffats. Tror inte heller Oliver dödar mig om den kommer in en halvtimme sent eller så. Eller jag hoppas att han inte gör det iaf ;)

Lite ledsen är jag faktiskt idag. Inga våfflor har ätits. Hemma har de ätit. Utan mig. Mamma lovade dock att om jag ville kunde vi göra lite våfflor när jag kommer hem i påsk också. Haha, thank yoooou. Vi får se, jag kanske överlever. Or not. 

Så fort jag fått undan lite ska jag göra det där inlägget om Eurovision också, jag lovar. I år är det...ett konstigt år. Haha. Kan bland annat avslöja att det är en låt som handlar om facebook med och ett bidrag har snott Dannys dräkter, men använder dem mest för att ringa in kvinnors...ja för att uttrycka det som Sean Banan, ruuuuuuuuumpaaaaaa. Nu vet ni. Som sagt, inlägg kommer inom kort :)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0