On my way here

Vi kör ett snabbt inlägg innan jag måste kila. Vet inte om jag hinner skriva senare och imorgon vet jag ju inte riktigt hur det blir, därför får man ta och passa på ;)

Nu på förmiddagen är det föreläsning om reklamfilm. Förstår inte varför vi ska ha föreläsning om det nu när det inte alls är det vi håller på med. Kanske skjuta upp en vecka? Blir ju helt rörigt i huvudet annars. 
Efter föreläsningen ska jag och Thotte, som jag jobbar med den här veckan, sätta oss ner och försöka jobba lite med vår uppgift. Jag har typ inga idéer, men förhoppningsvis kommer det väl lite när vi är två.

Efter allt i skolan ska jag antingen åka och handla med la familia eller gå hem, lite beroende på hur länge vi sitter med uppgiften. Efter 18.30 sen ska jag träffa en som var kassör förut i filmklubben och få lite grejer. Jag har inte så stor koll på vart jag ska, men det löser sig hoppas jag! Haha. Efter det ska jag och Mina iväg på zumba, det är ju faktiskt torsdag. Funfunfun. Sen får vi se om jag stannar och sover över hos Mina eller om jag åker hem till mig. Det beror ju lite på vilken tid vi ska åka imorgon. We'll see :)

Nu får ni ha en bra dag så hörs vi när vi hörs.
Goodnight and Goodbye 

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0