The magic number

Vi kör ett inlägg såhär på fredagskvällen. Ännu en vecka har gått och vi är en vecka närmare sommaren. Var det inte i denna vecka vi fick smaka på sommaren? Sjukt varmt! Dock satt jag ju inne nästan hela dagen och skrev manus :( Jag fick ju en liten promenad, så lite skönt ;)

Idag har jag också kört på en liten promenad. Eller kanske inte sååå liten. Det var en ganska lång bit. Svårt att förklara hur den gick för jag vet inte vad saker heter. Haha. Skönt var det iaf. Skönt att få rejält med luft vilket var mitt huvudsakliga motiv till promenaden. Först tänkte jag gå till gymmet, men jag behövde verkligen luft. Visst att jag gick in till stan igår samt fram och tillbaka från skolan, men att bara gå och njuta och kunna andas in kändes hur bra som helst. Och som sagt välbehövt ;)

Annars har jag pluggat idag. Börjat skriva lite treatment till veckouppgiften. Jag försöker läsa in mig lite på de olika inriktningarna inom MKV, men jikes vad svårt det är att fatta. Haha. Det roliga är att när jag läser om filminriktningen så blir jag lite förvånad. Är det det jag lär mig? Bra att känna så ;) 
Dessutom har Oliver lagt upp hur vi ska tänka när vi skriver vår opponering som vi ska göra på måndag. Kul att jag fick det längsta manuset! Not. Har dock kommit på lite så jag måste läsa lite mer i Story så jag kan göra snygga referenser. En ganska bra opponering kanske kan mäta upp det inte lika bra manuset. Haha. Eller nåt. 

Nu är det The Voice på TV:n. Sjukt kul att se det efter att ha varit där. Som nu sitter jag bara och tänker på hur det var i pausen då vi var där. Haha. Just nu säger han nog att de är den bästa publiken de haft ;) höhö. Brukar låta så.

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0