How will I know where you are

Yes nu kör vi ett litet inlägg innan manuset får min fulla uppmärksamhet. Baksmällan rullar i bakgrunden och jag kan inte hjälpa att vilja se film 2. Har ju fortfarande inte gjort det. Skandal. Dock är det lite med den här som Bridesmaides, den är egentligen inte alls rolig men eftersom alla verkar älska dem försöker jag ta in dem och vad som kan vara så väldans bra med dem. Haha. Inte för att jag skriver en komedi eller nåt, men ändå. Kan vara bra att förstå ändå, för filmens skull liksom ;) "Jonas Brothers are in town" Haha, så klockrent juuuuuuu.

Idag träffades jag och Johanna en stund och gick igenom formativ och summativ värdering till vårt arbete. Gick ganska snabbt. Vi ska träffas imorgon också och fixa pitchen. Tror det kommer bli guld. Sen har vi typ en uppgift kvar som verkar vara först en vecka och sen revidering andra veckan. Sen är delkurs 1 slut. Skönt. Hoppas bara på att man får välja vem man vill jobba med i delkurs 3. Med så stort arbete vill man ju inte jobba med vem som helst utan någon man känner sig trygg med liksom. Men vi får se, det blir nog bra.
Btw, jag har köpt tre ramar nu så jag ska ge mig på och göra tavlor här när jag får tiden till det. Mitt nya fritidsintresse. Haha, jag målar ju inte utan mer sätter ihop bilder till tavlor. Jag älskar bilder. Måste ut och fota lite mer också. Men inte nu för nu är det MANUS!

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0