Sometimes I miss to hear your voice



Det är underligt att man kan sakna en människa så mycket, speciellt när man knappt känner varandra.

Klockan ringde 8.30 imorse och jag kände att det var en precis lagom tid att gå upp. Då sover man inte bort hela dagen, samtidigt som man inte dör av trötthet när man är så morgontrött som jag är. Haha. Dock hinner man typ inte se något av Rix Morgonzoo på tvn, men man får väl komma på något annat. Ganska mysigt faktiskt att börja dagen med lite morgonradio, speciellt om den är på tvn ;)

Vid 11 träffades jag och Johanna och skrev lite inför vår pitch vi ska göra imorgon. Det är ju inte så mycket att skriva eftersom man i princip säger det man skrivit. Blir nog bra tror jag. Nu ska jag bara skriva ut allt så vi kan dela ut storyboard och flödesschema imorgon. Muy Bien.
Efter vi var klara gick jag iväg till bibblan och träffade Katrina. Otroligt kul att träffa människan för det händer ju inte så ofta efter att vi pluggar olika saker. Efter att ha suttit och pratat en liten stund följde jag med henne bort till Willys och hjälpte henne bära kassarna lite hem. Haha. Trevligt!

Just nu håller jag på och laga lite mat. Känns bra när man har lite tid över. Kanske det är där mitt problem ligger - tiden. Jag skulle gärna ha några extra timmar på dygnet. Då kanske det skulle bli lite bättre med matlagningen. Who knows?
För övrigt har jag något av en Adam-dag idag. Eller imorse. Lyssnade på smyglyssningarna som kommit med några av låtarna från kommande albumet. GAH! Så sjukt bra så jag vet inte vad. Maj kan inte komma nog fort! 15 maj är satt som release. Förhandsbokad sedan länge. Ge mig nuuuuuu!

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0