Yesterday, today and in a short future

Nu har det varit soligt och fint i över en vecka. Hur skönt är väl inte det? Igår hade jag vårjackan på mig för att jag inte skulle svettas ihjäl. Haha. Jag hade dessutom klänning (ja, ni läste rätt!) och bara leggings och det funkade. Lite kallt på kvällen bara, men annars skönt. Kanske ska berätta lite om de senaste dagarna? Let's do it.

I torsdags var det som sagt föreläsning om reklamfilm. Nu förstod jag varför vi fick den föreläsningen, för hon hann bara nämna små saker. Kommer tydligen minst en föreläsning till där vi ska gå in lite djupare. Nästan intressant. 
Efter föreläsningen fixade jag och Thotte lite av vår uppgift. Vi lade upp strukturen och så. Imorgon skulle vi fixa klart vårt treatment och sen får vi se om vi utvecklar det till ett storyboard eller låter det vara treatment. Tror iaf det blir bra i slutet.

Igår var en bra dag. Jag och Mina lyckades utan svårigheter ta oss till Stockholm. Jag är sjukt imponerad över hur bra allting gick. Vi hittade till stället vi skulle parkera på och åkte rätt pendeltåg. Sedan hittade vi bokhandeln vi letade efter utan större ansträngningar och bussen till studion var ju inte heller några problem. GULD! Bokhandeln vi skulle till är en där de säljer mest Science-Fiction och FANTASY! Jag trodde ett tag jag var i himlen. Visst var det väl kanske mycket som inte är min grej, som till exempel Science-Fiction, men det var också mer fantasy än jag någonsin sett tillsammans förut. Haha. Jag köpte med mig en bok med Bröderna Grimms sagor samt en ganska tjock tidning om bara Supernatural. Det kanske är onödigt att nämna att tidningen var dyrare än boken ;)
Inspelningen av The Voice sen var trevlig. Mycket väntan, men en sjukt rolig studioman som gjorde det helt okej. Utöver det hände det inte så mycket som inte syntes på tvn. Dock var Carolas framträdande i utröstningen inspelat då det var nyheter på tvn. Tur det. När hon gjorde det första gången sparkade hon ut mikrofonen ur stativet så den flög ner till coacherna. Haha. Sen var jag och Mina lite förvirrade för att de bytte platser ute vid garderoben när vi skulle hämta våra goodiebag som vi tydligen fick för vi var lite "V.I.P" (som vi inte fattade att vi var, det hela var mycket skumt) och fick höra ett ironiskt "Är ni här ofta eller" av en som jobbade där och som vi pratade med innan. Haha, ursäkta då! Tycker faktiskt vi hade anledning att vara lite förvirrade ;)
Bra dag, helt klart. Tack snälla Mina för du följde med :D Just det, det blev inte så mycket bilder, men jag ska se om det inte blev några så lägger jag upp dem senare...

Idag har jag gjort alldeles för lite. Jag sov ganska länge som följd av att vi kom hem vid 3. En promenad i det sköna vädret tog jag för jag orkar banne mig inte vara inne en hel dag när det är så fint ute. Därför sköt jag upp städningen och diskningen till typ imorgon. Hoppas jag hinner då, annars får det bli måndag. Jag har börjat jobba lite på mitt manus också. Jag är ju helt fast och har ingen aning om hur jag ska ta mig ur. Efter idag är det 12 dagar innan det ska vara inne. Gissa om stressen har börjat bygga sig inom mig. Hur sjutton ska jag hinna? Måste ta en hel dag där jag åker in till biblioteket eller sätter mig på något café och bara jobbar med manuset. Kanske tar en stund på Hälls precis som vi typ alltid gjorde i trean på Karro. Blev ju ett ganska bra resultat i mitt projektarbete av det hela. Haha, tror jag har bestämt mig. Tisdag är det Hälls som gäller för mig. Säg gärna till om det är någon som vill joina och kanske jobba på något eget. Man får ju alltid lite insperation från varandra. Eller ja, nästan alltid ;)

OJ, vilket långt inlägg. Tror det får sluta där. Måste laga lite mat och käka innan Mellon. Sista stoppet nu innan den stora finalen. Snart dags att tagga till ordentligt alltså :D

Ha nu en riktigt skön och trevlig lördagkväll!
Goodnight and Goodbye 

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0