Can anybody hear me?



Jag kan inte hjälpa det. Man blir piggare om man dricker cola ur en kaffemugg. Det ser ju liksom ut som att det är kaffe man dricker. Haha, placebo?

Idag när jag klivit upp ur sängen satta jag mig direkt ner med manuset. Lite sidor skrivna och ca 2 timmar senare (haha, ja jag är långsam!) så begav jag mig till gymmet. En halvtimme på crossen och grygt en halvtimme på löpbandet med lite spring också blev det. Kändes otroligt bra sen när jag gick hem. Har faktiskt saknat gymmet lite. Hinner ju för sjutton aldrig gå dit. Och när jag hinner tänker jag bara "Äsch jag gört imorrn". Haha, så blir det ju inte. Nej, skärpning nu Emma! Och maskinerna måste jag försöka komma igång med igen också. Såg att de kommer ha öppet under sommaren också, med öppning klockan 16. Med tanke på att jag kommer sluta typ 16.30 så gör ju inte det mig så mycket ;) haha. Dock är det normala tider fram till jag åker till Madrid så det är ju lite nice. Faaaast, jag jobbar ju en vecka där innan. Men aja. Det där blir nog bra ändå :)

Nu är det manus resten av dagen som gäller. Och imorgon. Om Mina mår lite bättre kanske det blir en sväng till Pitchers på kvällen imorgon för att se Reals sista match. Och när de får ta emot bucklan. Åh, vad jag vill se det! Sen får vi väl se när vi kör Mingla för att fira. Haha. Jag har ju lovat att stå för betalningen. Ehm, kanske skulle tänkt på det INNAN jag beställde "Trespassing Box Set". Höhö, äsch jag har råd! Det enda jag oroar mig för är när jag ska betala in till klubben för att jag är Madridista. Hoppas de skickar nåt så jag vet hur jag gör. och hoppas för hela mitt liv att jag får nya kortet INNAN vi åker. Måste ju ha med det så jag kan njuta av alla rabatter (främst på Realshoppen självklart!). Håll tummarna att det löser sig. Inte nu, men håll dem i början av juni ;) haha

Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: Martina

Haha, jag tyckte också det såg ut som kaffe och började undra.. :D

2012-05-12 @ 16:03:43
URL: http://mrponny.blogg.se/
Postat av: Emma

Hahaha (Y) :D

2012-05-12 @ 17:30:31
URL: http://rockpophiphop.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0