Get out



Är det något bättre än att vara hemma på landet när det här vädret finns? Ta en promenad här i krokarna, sitta ute på trappan med papper och penna för att skriva manus med ett glas cola och ett sugrör, fotografera och jag vet inte vad. I stan blir det mer instängt och även om man går på en promenad och allt det där så blir det inte samma sak. Mer ute här på landet liksom. Mer grönska och mycket skönare värme på något sätt. Haha. 

Idag har det varit seminarie som jag tycker gick ganska bra. Vi fick en timme på oss att jobba med en annan grupps arbete och det kändes lite som att allt vi gjorde var att kritisera. Men men, vi försökte vara lite snälla också. Och hon sa ju att det mesta vi skulle göra var att hitta saker de kunde förbättra. Nej, får nog vara nöjd ändå. Vi fick väldigt mycket bra respons som vi verkligen ska ta till oss. Blir nog guld.

Nu har jag seriekväll med Ia. Supernatural. Ska ta henne igenom dem. Haha. Hon är sjukt rädd, själv vet jag ju exakt vad som händer så jag är ganska chill. Dessutom spelar Real just nu och leder med 2-0 (Higuain en av målgörarna!!). En seger ikväll betyder en seger i ligan. Nu kör vi andra halvlek också. Nu vinner vi!

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0