Topp 5 Skådespelare

Jag insåg att 10 blir en lång lista. Från nu kör jag istället endast 5. Tjejerna var igår, idag kör jag all in med killarna. 


5. Som pirat på de sju haven tog han mitt hjärta. Eller ja.. Jag minns så väl när jag såg honom skådespela för första gången. Hur hjärtat hoppade till när han först började tala med sin så väldigt mörka röst. Folk säger att han bara kan göra en roll, men jag tycker han kan mer. Visst att de flesta roller jag sett med honom har varit liknande, men jag tycker att han ändå lyckas ge varje karaktär något som skiljer de från varandra. Han spelar sin roll bra. Och jag älskar det. Självklart har Johnny Depp en solklar plats på listan.


4. Jag behövde bara efterlysa att denna man skulle ta sin talang och göra bättre filmer så gjorde han det. Visst är väl inte alla jackpot, men han har iaf gjort lite där jag kan njuta av hur bra han är. Paul Rudd.


3. Efter sin roll i The Dark Knight Rises var det väl inte mycket snack? Självklart ska Joseph Gordon-Levitt med på denna lista!


2. Hobbit står för dörren och hjälp vad jag längtar tills den äntligen är här! Bara det faktum att det är Hobbit och vi får återvända till Middle Earth ger mig gåshud. Sen skadar det ju inte att de castade en av favoriterna som en av dvärgarna. Från vampyr, till konstnär och nu dvärg. Han dyker ständigt upp. Me like. Aidan Turner.


1. Att välja vilka jag skulle ha med på listan var svårt. Bara fem liksom! Många bra har jag valt bort och det har velats fram och tillbaka. Första platsen var det dock absolut inget snack om. Kunde det bli någon annan? Favoriten ever! Nya filmen The Words verkar riktigt bra och likaså ännu nyare The Big Wedding som kommer 2013. Hör upp, han pratar spanska i den!! För alltid på första plats, Ben Barnes

Som sagt, många har uteslutits. Vet ni hur svårt det var att inte utöka listan och ta med Taylor Lautner? GAH! Men, kanske uppdateras listan och då kommer han nog med. Wait and see ;)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: Martina

Killen på tredje plats <3 Man fick verkligen verkligen upp ögonen för honom efter hans roll i The Dark Knight Rises! Åååh. Vi borde kolla på fler filmer med honom!! :P

Svar:
Emma

2012-11-18 @ 23:57:20
URL: http://mrponny.blogg.se
Postat av: Anonym

Suck. Jag ska sluta försöka svara med min mobil!

Jaa, vi borde verkligen se fler filmer med honom!! :D Haha, SÅ skulle det stå ;)

2012-11-19 @ 19:32:46
Postat av: Emma Åkerlind

Av mig.. GAH!

2012-11-19 @ 19:33:03
URL: http://rockpophiphop.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0