We'll be alright

Åh, att ha en slappar dag är verkligen inte bra. Nästa gång jag bestämmer mig för en sån är ni välkomna att slå till mig. Att bara slappa gör att hjärnan sätter igång sin verksamhet och det är inte bra. Jag försöker hålla den nere av en anledning. Haha. Hjälp. Jag vet inte hur mycket grejer jag nu har spökat ihop. "Men nu hände det där, så det måste betyda..." och "Jag gjorde det där, men fick ingen respons.. betyder det att..". Ja, ni förstår. Nyligen skrev jag en utskällning att ha i beredskap nästa gång någon av alla "filmfolk" bestämmer sig för att dissa Twilight. Förhoppningsvis har jag en bra dag då de gör det så jag inte flippar och få användning av den. Alla har rätt till sin åsikt utan att få en utskällning på köpet. 

För övrigt, har ni sett Så mycket bättre? Alla pratar om hur bra Miss Li är.. och några andra. Väldigt få pratar om storheten som kommer från Darin. Hjälp vad bra han är. Han gör ju inte en enda tolkning fel. Jag älskar Malin Collins krönika på Expressen om hur hon inte mindes något efter Darins framträdande med "Astrologen" utan suttit hela natten och planerat deras bröllop. Hon skriver att hon blivit hjärntvättad av Darins fantastiska tolkningar. Läs den här. Jag kan inte annat än hålla med! Varje gång jag hör hans nya tolkning ryser jag. Just "Astrologen" blir lite extra. Han har verkligen förvandlat den till något jag tror varenda tjej vill höra. ÅH! Vill ni lyssna på tolkningen kan ni göra det här

Nej, nu ska jag bestämma om jag ska se några avsnitt till av Sex & the City eller om det är musik och fortsättning av mina inre monologer som ska få fortsätta.

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0