A dying apple

Återigen är det Once Upon a Time på TV. Lovelovelove. När jag bestämde mig för att se säsong 1 på nytt funkade det inte. Nu verkar det dock funka. Får se om jag gör det senare. Vore ju verkligen inte helt fel. Åh, jag älskar när Snövit står och väntar på att få sätta igång fritagningen av prinsen och hör en varg yla varpå hon säger "Thank you Red!". Så fint. 

Annars på seriefronten har jag nu kollat ikapp New Girl. När kommer nästa avsnitt? Tycker det borde komma snart! Tycker de borde lägga ut avsnitt så jag kan kolla när jag vill. Haha, eller nåt. Personligen gillar jag den idén. 
Även Supernatural har jag lyckats komma ikapp med ett avsnitt. Haha. Inte riktigt lika mycket. Början av säsong 7 är jag på och i USA är de på säsong 8. Har lite att ta igen alltså. De avsnitten kan dock vara så äckliga så de går inte lika lätt som New Girl eller Once Upon a Time. Nu senast var det en som åt en muffins som hade ett hjärta i sig. Jag tror det var en miniatyr av hennes hjärta. Alltså åt hon av sitt eget hjärta. GAAH! Varför kollar jag ens på den serien? Just det. Dean och Sam. Bröderna är ju trots allt oslagbara. 

Nu väntar jag på att nästa avsnitt i säsong 2 av Once Upon a Time ska komma. Borde finnas imorgon. Hook is coming. IIHHH!
MEN lite svenskt måste det bli också. Loreen är nämligen gäst hos Hellenius Hörna ikväll. Får absolut inte missas! 

Tack för mig och min uppdatering på serier. 
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0