Deciding things

Jag är på ett väldigt biohumör. Det är jag ju i för sig jämt, men lite extra idag. Blev lite sugen att åka och kolla på garderober också. Inget av det hände eller kommer hända. Jag ringde hem till Ia, men hon ville lata sig resten av dagen. Suck. Äsch, en annan dag då. Jag får väl lata mig jag också. Blev lite sugen på att baka också. Frågan är bara om jag ska köra på kladdkaka eller något bröd. Onyttigt eller lite nyttigare är alltså frågan. Jag menar, det är ju ändå lördag!! 
Bio kan jag ju gå på ändå. Det finns väl andra att gå med! Men det kanske är bäst att hålla sig hemma ändå. Hålla i pengarna tills det kommer in nya. Förstår inte vart de försvunnit den här månaden! Helt sjukt.

Nu ska jag avgöra vad som ska bakas och om jag ska börja titta om på säsong 1 av Once Upon a Time. Den är ju lätt värd det, men samtidigt kanske man ska vänta så det känns som att se på nytt när boxen (som jag ännu inte bestämt om jag ska köpa) kommer. Faaast, det går ju att se fler gånger. Haha. Är en serie bra så är den! Funderar även på om jag kanske borde klicka hem säsong 1 av New Girl. Vänta. Nu tror jag jag ser vart pengarna försvinner. Haha. Oh Gosh! 

Hoppas ni har en bra lördag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0