If you just said you're sorry

För er som vill veta så befinner jag mig på landet över helgen. Jag kände att jag behövde komma ut lite och bort från min instängda lägenhet för att hjärnan ska orka fortsätta plugga. Eftersom jag ligger en hel vecka efter med forskningsöversikten kände jag att det behövdes. Som tur är har jag endast möte med Lösnummer måndag och möte med Filmklubben fredag nästa vecka. Jag ska säga upp lägenheten också, men det tar ju inte så lång tid. Sen är det plugg. Att sätta sig på Hälls visade sig i onsdags vara super. Blir mycket troligt något liknande. Trots att jag ligger efter känns det bra. Jag har koll tror jag. Åsas feedback från sista handledningen var inspirerande och gav mig nog en hel del självförtroende inför det här. Super.

Intervjun idag gick förvånansvärt bra. Jag pratade på och kände att jag faktiskt framställde mig själv som ganska social. Hur sjutton gick det till? Haha. Men jag tror det har att göra med att jag inte behöver det här jobbet. Att det faktiskt på ett sätt är bättre om jag inte får det. Jag behövde liksom aldrig känna någon nervositet och att jag behövde prestera bra. Tur det. Men jag hoppas ändå jag får det. Pengar är banne mig alltid välkommet! 

En liten update på min drömpraktik nu då. Jag vet, lite töntigt, men men. Jag har fått svar på den jag kände var den viktigaste referensen och henne fick jag ange. Super!! Eftersom mina artiklar jag skickar med kommer därifrån så känns ju det lite extra bra. Gunn, studievägledaren, svarade också och sa att vi skulle lösa det med tiden så jag kunde praktisera där. Jag gillar Gunn. Hon är bra. Haha. Dock frågade hon hur jag tänkte göra med det sista på C-kursen. Om jag inte behöver göra om för mycket så behöver jag bara vara där ett par, tre dagar. Borde jag inte kunna få "ledigt" då? Jag får fråga helt enkelt. Hoppas verkligen det går. ÅÅHH! 

Nu ska det skrivas världens bästa personliga brev. De ska inte kunna säga nej! ;) Haha
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0