Monday again

Jag fick extremt ont i tänderna och tandkött när jag borstade tänderna. Aj! Det börjar avta lite nu, hoppas det fortsätter åt det hållet. 
Idag är det verkligen heldag som gäller. Får se om jag orkar mig igenom allt, känner mig inte helt på topp. Kanske får försöka komma på något som kan pigga upp. Förslag?

Först ska jag på lunchmöte om någon timme med Drivhuset. Där ska det pratas om att starta eget och det kommer några människor som har gått den vägen. Kan bli intressant. Hoppas de tar upp frilansande också eftersom det är det som intresserar mig mest inom det här området.
Efter det är det introduktionsföreläsning inför delkurs 2 och 3 - uppsatsen. Då det är handledning redan imorgon ska vi bli tilldelade våra handledare idag. Jag blir ganska förvånad om jag inte får Åsa med tanke på att jag hade Cecilia i B-uppsatsen. De skulle försöka byta. Jag tar hemskt gärna Åsa som handledare, har hört att det ska vara bättre. Hon hjälper till att se så allt finns med och att det är en godkänd uppsats till man ska på seminariet. Cecilia har jag en erfarenhet av inte är lika noga på sånt. Håller alltså tummarna för Åsa.
Efter det ska vi eventuellt försöka sätta oss med praktikrapporter och se om vi blir något klokare på den fronten. Sedan är det ledarutbildning med Kulturens. Jag är lite fundersam till exakt varför jag ska gå då jag inte har några planer på att bli någon form av ledare. Lockades kanske av tanken att den gör sig bra på CV:t. Något vettigt borde jag väl lära mig?

Nu ska jag försöka göra mig klar. Ha en bra start på veckan!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0