"So we can be together.."

Det känns lite tomt nu när filmfesten är över. Samtidigt skönt. Gårdagen blev iaf lyckad. Jag såg endast Rear Window, som var hur mysig som helst. Kiss Kiss Bang Bang skulle jag få av Annelie. Hon och Martin var bestämda på att jag var tvungen att se den. Haha. Får bli snart då. Jag har ju lite svårt att säga nej till Robert Downey Jr. 

Idag har vi seminarie. Egentligen ska vi ha studiegrupp nu vid 10, men det känns onödigt att gå dit en timme, gå hem igen och sedan gå ner igen. SÅ, jag stannar hemma och skriver klart min krönika istället. Seminariet är ju uppbyggt lite annorlunda idag och jag tror det är svårt att prata innan. Kör på det.
Sen kan jag ju inte hjälpa att kolla på Once Upon a Time, första avsnittet är ute nu. Jag började kolla igår, men det hackade och var bara en massa om hur det slutade i säsong 1. Nu fick jag tag i en med bra bild och som är avsnittet. GULD! Fällde nästan en liten tår när.. men jag kanske inte ska avslöja om någon inte sett säsong 1 och gärna vill göra det. Det rekommenderas verkligen för ÅH vad bra den är. Men det var ett litet möte som man väntat på ganska länge som hände när den där tåren nästan föll. 

Nej, nu får ni ta och ha er en bra dag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0