Start all over

Igår och i fredagskväll bestämde jag mig för att lägga allt pluggande och annat på hyllan och bara fokusera på annat som egentligen var helt meningslöst...eller hur man nu ser på det. Skönt! Tanken var att jag skulle ta helg idag också, men jag klarade inte längre. Haha. Lika bra att köra lite idag så jag slipper få den obligatoriska paniken som alltid kommer, ofta helt i onödan. Just därför har jag nu börjat på hemtentan som jag fick kompletera. Min plan är att skriva om den helt. Tror jag var allt för insnöad på fantasy förra gången och nu tänker jag ta om andra världskriget på film och Spielberg. Hur han anses lite av en historiker. Känns som jag har lite koll på det ändå och genom det kan redogöra mer från litteraturen genom egna tankar än jag kunde förut. Tror det kommer bli bra. Yesbox.

Annars idag ska jag upp till Coop och hjälpa Katrina handla. Hennes fot/ben är ju fortfarande inte bra och hon måste gå med kryckor. När hon inte går med kryckor är det snigelfart som gäller och lite stanna efter vägen för hon får ont. Usch. Tycker så synd om henne! Det betyder iaf att hon har svårt att bära så jag agerar personlig bärhjälp. Får se om hon behöver åka någon annanstans också. Eftersom hon inte kan äta allt måste hon till en massa olika butiker och handla då alla inte har allt. Vi får se. Jag hänger väl på bara så löser det sig väl. 

Nu när jag haft lite tid har jag passat på att kolla igenom lite till decemberlistan som kommer varje december här på bloggen. Börjar bli tradition nu. Lite tidigt kanske att börja nu, men det är faktiskt snart endast en månad kvar. Tiden flyger! 

Ha en bra och lugn söndag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0