Återanvändning


En sak med film som vi läst om tidigare och som jag tycker är väldigt intressant är samspelet mellan vissa skådespelare och regissörer. Vissa regissörer har vissa skådespelare som de gärna återanvänder i sina filmer. Förr hade ju varje bolag sitt "stall" av skådespelare och så vidare, och jag kan känna att det är lite så det funkar med regissörer/skådespelare idag. Självklart gäller det ju inte alla, men vissa. Bland annat den spanska Pedro Almodovar är ju väldigt känd för att ha en tjej som han använder i varje film han gör fram tills han byter. Penelope Cruz har ju bland annat varit en av de tjejerna. Det kanske är ett roligt ämne att skriva om till uppsatsen? 

Hur kom jag in på detta då? Jo, jag började se på Inception. Ett klassiskt exempel. Än så länge är det 5 skådespelare som är samma som i The Dark Knight Rises. En av dom har varit med i nästan alla filmatiseringar om Batman, främst den första. Intressant. Ska bli kul att se hur det blir i framtiden. Inception i övrigt är en film jag inte riktigt förstår, det är på tok för mycket tänkande för min enkla hjärna. Haha. Men mina två nya favoriter, Tom Hardy och Joseph Gordon-Levitt, är ju med så jag kollar på den till jag kan köpa The Dark Knight Rises. Där har vi fördelen med återanvänding! ;)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: Martina

Haha åhå! Du har tänkt samma tanke som mig :D Jag har också planerat att titta om på Inception bara för skådespelarnas skull! ;) RÅÅÅBIN <3

Svar: Haha, great minds think alike! ;) ÅH, om han inte gör en film om honom kommer jag... blir väldigt ledsen! Haha
Emma

2012-09-19 @ 19:46:58
URL: http://mrponny.blogg.se
Postat av: Martina

Haha TRUE! Jaaaaaa, de måste göra en film om honom! Minst en iaf! ;)

2012-09-19 @ 20:27:21
URL: http://mrponny.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0