In a town full of people

Reprisen från torsdagens Once Upon a Time visas på femman. Jag vet att jag har sett det, men ändå. Så fruktansvärt bra ju. Det här avsnittet var det om Ruby/Rödluvan. Ett av mina favoriter. I slutet... ja, det skär lite i hjärtat även andra gången. OCH världens bästa twist på den sagan. Som jag sagt förut. Haha. Åh vad jag älskar den serien. <3

Idag har jag bland annat lyckats fixa lite tvätt. Super. Jag som alltid har fått skjuta upp den där nedrans tvättiden. Hmm. Fixat lite med krönikan också som jag turligtvis fick uppskjuten en vecka och ska in veckan som kommer. Super att få det framåt åtminstone. Sen kom Martin på den smarta idén att samla hela gruppen (eller klassen, vi är ju inte så många...) och gå igenom litteraturen och filmen vi ser imorgon inför tisdagens seminarie. Vi är fem som är på det iaf. Känns ju verkligen super att träffas och se var alla står innan. Då blir seminariet inte ett sånt panikmoment som det känns lite som att det är nu. Dessutom hade tydligen Åsa bokat bion på förmiddagen på tisdag, så man hinner ju inte träffas då. Älskar att gå i en så liten klass där typ alla känner alla!


Nu ska jag anteckna lite inför imorgon innan X factor börjar. Min goda vän Andreas Carlsson sitter ju i juryn och det får jag inte missa!


Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0