On it again

Nu tjatar jag igen. Bara så ni vet så kommer jag göra det några veckor framåt. Nu är ni varnade.
Det här seminariet tar livet av mig! Hela natten har jag drömt om och oroat mig för hur det ska gå. Jag har kommit på att jag ska börja prata. Alla är långsamma igång så när hon säger att vi ska börja och svara på första så ska jag sätta igång. Jag har övat in ett litet tal. Om det är rätt vet jag inte, men då får de väl säga det så. Det visar iaf att jag faktiskt har läst! Jag kan typ säga lite om några saker till, men då är det ju det där problemet med att komma in i samtalet. Seriöst, jag ska leta upp någon psykolog eller nåt som hjälper folk att lära sig prata! Haha. Kanske kan funka? 

Efter seminariet är det möte på Lösnummer. Får se om jag hinner dit. De där mötena får ju alltid komma lite efter allt annat. Synd. Men vi får se hur det här seminariet fortgår..

Idag är det ju måndag och vanligtvis borde jag lägga upp hur veckan ser ut. Det gör jag inte idag. Jag har bara en sak inbokad och det är seminariet idag. Resten är plugg inför nästa seminarie och lite sånt. Det känns som jag kommer ha en hel del ändå..

Inget trevligare än så hade jag på hjärtat. Ha en bra måndag alla!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0