Reading

Jga har nu fått alla synopsis till nästa tisdag. Vi behöver inte läsa allas utan bara de i den grupp vi själva är med i. Nyfiken som jag är kan jag dock inte bara låta de andra ligga olästa på datorn. Jag måste ju läsa alla och se vad de ska hålla på med. Det känns väldigt inspirerande måste jag säga. Alla har ju jättebra idéer! 
Jag läste mitt också och blev nästan lite paff. Var det det som jag skickade in? Alltså, det var ju rätt, men jag har ändrat en hel del i historien sen dess. Det var samma, men ändå inte. Funderar på om jag ska skriva en ny synopsis nu eller vänta och höra vad de säger på tisdag och ändra efter det. Känns ju extremt dumt att komma dit och ha ett nytt synopsis som ingen sett liksom. Hmm. Vad irriterande att jag inte kom på så jag ändrade innan jag skickade in det!

Igår gjorde jag en liten fuling (?) och mailade redaktionen för Melodifestivalen. Det jag undrade var om det fanns någon chans att få praktikplats hos dom. Tänk vilken dröm att få jobba med självaste Melodifestivalen! Jag fick dock svar nu att de tyvärr redan fyllt redaktionen redan, men att jag kunde skicka in en ansökan till SVT så kanske jag kunde få på något annat projekt. Det lät ju kul. Tror jag ska göra det sen. Vad har jag att förlora liksom?

Nej, nu ska jag hinna läsa lite till innan jag ska ge min av mot universitetet igen och dela ut tidningen. Tydligen hade ingen anna hört av sig.

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0