To die for

Det där gick ju bra. Vi hade hoppats på lite fler människor, men kom fram till att vi inte valt en storfilm som öppning så förhoppningsvis kommer det väl lite fler de andra dagarna. Synd att inte fler kom för filmen var faktiskt riktigt bra. Jag var rädd att man skulle få se en massa blod och sånt jag inte klarar, men så var det inte alls. Istället för att visa det på bild byggde de upp så vi som åskådare skulle tänka oss hur hemskt det var. Väldigt bra gjort och det öppnade ju upp för att såna som jag skulle kunna se också. En scen var lite gripande när en av huvudpersonerna skulle rädda en liten tjej, men så sprang tjejen tillbaka till sin mamma och på vägen blev skjuten till döds. Usch. Men jag skulle rekommendera den. Nawals hemlighet. Se den om ni inte har något annat, men inte om ni bara ska ha en mysig filmkväll. Det är ju inte direkt någon myspys, men än tänkare.

Imorgon skippar jag föreläsningen. Genre är ju något som jag känner har tagits upp ett antal gånger efter två år som filmstudent. Förra hösten hade vi praktiskt taget en hel delkurs om genre. Även om jag gärna går då jag tycker man aldrig kan höra det för många gånger, speciellt inte när det är olika föreläsare, så prioriterar jag nog filmklubben den här gången. Om jag inte haft något annat så hade det ju varit en annan sak...

Nu ska jag nog försöka krypa ner i sängen och lyssna på regnet. Så fantastiskt mysigt. Förresten träffade jag på världens sötaste lilla dam förut. Jag stod vid busshållplatsen vid Karro där det saknas tak och blev därmed genomblöt. Hon, som var typ hälften av min längd, kom med ett trasigt paraply som räckte nätt och jämt till henne. Hon ställde sig bredvid mig och erbjöd att jag kunde få ställa mig under hennes paraply. Hur gulligt var inte det då? Eftersom det aldrig i någon värld hade räckt till oss båda tackade jag ju artigt nej. Tror hon bara tyckte synd om mig och ville vara snäll. Mer sånt folk tack!

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0