To just know..

Jag tror att jag har gjort det. Hittat mitt uppsatsämne. Åh, ni anar inte hur fantastiskt det känns att hitta ett ämne man verkligen brinner för och verkligen skulle älska att skriva om. Jag hoppas bara jag kan hitta ett problem att gå igenom och så vidare så det kan utvecklas till en uppsats. 

Vad är mitt ämne? Filmmusik. Igen. Men inte filmmusik så som vi gjorde med B-uppsatsen. Nu är det min typ av filmmusik. Jag vill ta låtar som har specialskrivits för en film och se antingen hur endast låten förmedlar filmens känsla eller se på videorna som gjorts och se på dom utifrån filmerna. Alla utom en av de jag har valt har scener ur filmerna i sina videor så jag vet inte. Den sista, som inte har det, är extremt intressant uppbyggd så man kan fortfarande se vilken film det är även om det är en ren musikvideo. Vi får se vad handledaren säger. Jag är SÅÅÅÅ taggad!! 

Vilka låtar har jag tänkt då? De jag har kommit på hittills är A Thousand Years (från Breaking Dawn part 1)Breath of Life (från Snow White and the Huntsman), When you believe (från The Prince of Egypt) samt Safe and Sound (från The Hunger Games). Hmm, vilka ska jag välja? Kanske kommer på någon mer.. Några förslag? Det behöver inte vara typ fantasy eller den typen av film. Det vore faktiskt intressant att se på en film som INTE är det. Förslag?

Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: Martina

De gamla Spider man filmerna har ju några bra låtar :) Så som typ Hero. Avatar har också en bra låt, I see you med Leona Lewis. Finns säkert hundra förslag, men det var de jag kom på just nu ^^

Svar: Åh, det var bra förslag! Ska kolla upp dom. Tackar! :D
Emma

2012-09-24 @ 23:41:30
URL: http://mrponny.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0