We'll have the heart not to lose it

Jag tror jag kommit in i en OneRepublic period. Eller.. jag är ju alltid i en OneRepublic period, men just nu är den extra stark. Tror jag blev så glad igår när jag fick veta att nytt album kommer senare under året. Tänk om de skulle passa på och göra en Europaturné med stopp i Sverige samtidigt. Vore ju så GULD! Jag håller tummarna.

Idag är det filmvisning först på eftermiddagen. Får se om det är något intressant i där också. Sen går jag lite tidigare så jag hinner med den där visningen av lägenhet. Har aldrig varit på visning förut så lite spännande ska det allt bli. Vem vet, kanske tackar alla 8 före mig nej och så poof har jag en ny lägenhet. Haha, hur mycket tur får man ha? ;)
Ikväll sen är det zumba. ÅH, vad jag längtat. Känns ju lite pirrigt bara att starta med den svårare nivån. Sen har vi ju aldrig haft Diana som lärare, men hon är säkert snäll. På torsdag får vi Dermot igen. Då är ordningen återställd! Haha.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kanske försöka börja läsa kurslitteratur. Vi hade ju turen att man kan läsa båda böckerna till nästa veckas seminarie på nätet. Tummen upp till det!

Ha nu en bra tisdag alla!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0