It's hard to breathe when ur standing on ur own

Bara för att jag skrev inlägget om Ramos och Pilar igår så får jag äta upp det idag. Enligt en skvallertidning väntar de nämligen barn. Pilar har börjat få en bebisbula och hon har skålat i vatten på sistone. Ingen av dem har sagt att det faktiskt är så, men skvallerpressen har ju ganska bra motiv. Jag jobbar på att vara glad för deras skull när de går ut med det. Jag jobbar hårt på det ska ni veta!

Idag ska jag in till stan på eftermiddagen/kvällen. 14 ska jag hämta biljetter till Bioklubbens förhandsvisning av Warm Bodies. Efter att jag upptäckt att de där förhandsvisningarna är gratis är det självklart att jag utnyttjar det. Warm bodies är ju en film jag vill se men inte trott jag skulle ha råd med. Hoppas nu bara att det inte stormar dit folk och hämtar biljetter för jag kanske blir lite sen..
Efter det ska jag till universitetet och lämna lite böcker som jag använt till uppsatsen. Skönt att bli av med dem! Tänkte sätta mig en stund där också och skriva lite manus. Senare ikväll ska nämligen jag och Mina på bio och se Jack the Giant Slayer. Den ska recenseras till Lösnummer. 

Ja, där har ni min dag! Hoppas ni har en bra tisdag nu alla.
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0