Så länge solen ler

Men titta, jag tror allt att solen hittade fram igen. Välkommen tillbaka!

Gårdagen blev inte så tokig. Först träffade jag Elin på Bara Vara och sedan gick vi vidare till Espresso House och träffade upp Alice. Nu låter det som att jag och Elin älskar att fika. Haha. Så är inte fallet! Tanken var att vi alla skulle träffas på Bara Vara, men Alice hoppade på fel buss så vi fick masa oss till Espresso House istället eftersom Alice hade gjort illa foten och hoppade på kryckor. Jag testade en Frappino med chokladsmak för första gången. Me like!! I övrigt var det trevlans att träffa människorna igen. 

När jag kom hem igår hittade jag ett litet fin brev. Det var två fribiljetter till Warm Bodies inut. TACK! Jag skulle ju gärna säga att det faktum att jag fick fribiljetter till The Host för några veckor sedan och nu till Warm Bodies har att göra med att jag är extremt viktig inom filmvärlden med mina recensioner, men icke. Jag har bara hittat rätt ställen att tävla på. När man inte har råd att gå om man inte får göra det gratis så får man väl hitta andra sätt att kunna gå på. Alla kan jag ju inte recensera ;)

På tal om recension så ska jag ta och se en film som ska recenseras till dvdkritik nu. Hoppas alla har en fin dag och får njuta lite av det fina vädret.

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0