This is 40


Nu finns min recension av This is 40 uppe på Lösnummers hemsida. Om ni vill läsa hittar ni den här. Det låter som att jag är stenhård, men jag gillade den. Hur kan jag inte gilla en film med Paul Rudd? Looove him! På dvdkritik skriver man tre saker som är lite roligt om filmen. Eftersom den här filmen recenserades till Lösnummer fick jag inte skriva de där tre sakerna. De kommer här istället. Det är en sån film bara..

1. Maude Apatow (Sadie) och Iris Apatow (Charlotte) är Leslie Manns (Debbie) riktiga barn. Pappa är regissören bakom filmen - Judd Apatow. En riktig familjekomedi alltså.
2. Sadie är besatt av serien Lost och gång på gång visas den absolut sista scenen i serien där Matthew Fox ligger på marken. I På smällen, som denna film är en slags fortsättning på, kommenterar de Matthew Fox som en dålig skådespelare som inte gör något intressant. 
3. Det är samma skådespelare i de roller som återkommer från På smällen. Även rollerna som Sadie och Charlotte som bara var små då första filmen spelades in. 

Där har ni det. Tack för mig!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0